Winter heeft elk jaar haar charmes. En daar kunnen we heerlijk van genieten. De ene keer ligt er een pak sneeuw, of dat alleen de paden en de tuinen voorzien zijn van een laagje sneeuw of er zijn nergens sneeuwvlokjes te bekennen. De afgelopen maanden is het droog, koud, waterkoud of miezerig in ons land. Dan stoken we binnen lekker op en kruipen we gezellig naar elkaar toe. Ja, ook binnen de opvang hebben de kindertjes het knus, gezellig en warm. De dieren, Beer, Aap en andere accessoires zijn weer van stal gehaald en bepalen heel even weer gedurende dit thema de sfeer in de kinderopvang. Bijgaand een impressie dit jaar.

Enkele voorleesboeken zoals, ” Kikker in de kou” , Noortje in de sneeuw” .!!
Voorleesboek ” Witte Wobbel in BruineberenLand”
Ha die BEER, zit er lekker bij, genieten van het uitzicht!!
De sneeuwpop, even wat anders voor de verandering. Best wel hip zo. :-))

BEER en AAP knus dichtbij elkaar. Winterproof ingepakt !