Recensies Rani’s Speelhuis

Nieta is mijn gastouder bij haar thuis voor mijn dochter. Mijn dochter vindt het geweldig bij haar, als ze geweest is wil ze meteen weten wanneer ze weer naar Nieta gaat. Ook is ze gek op Nieta haar kookkunsten. 
Nieta doet leuke, creatieve dingen met de kinderen zoals knutselen, verven en zelfs lampions maken en met elke nieuwe thema een nieuw stukje mee naar huis. Maar wat wij als ouders het allerbelangrijkste vinden is het stuk vertrouwen dat we ondervinden bij Nieta. 
Dus wat ons betreft Nieta als gastouder: van harte aanbevolen.

Ikram….23 oktober 2020

=====================================

Zelf wonen wij in het buitenland en zijn in de zomer regelmatig in Nederland. Tijdelijke opvang is niet makkelijk te vinden voor ons. Juf Nieta  bood ons een veilige en gezellig verblijf voor onze twee jongens. Elke dag is door Nieta met zorg gepland en je kinderen worden zichtbaar met oprechte liefde behandeld. Daarnaast is de opvang een Multi-culturele omgeving wat een afspiegeling is van de maatschappij en een mooie voorbereiding van hoe verschillende culturen samen leren spelen. Zeker een plek om aan te raden om je kinderen voor 1 of meerdere dagen met gerust hart achter te laten.

Simon …….. 29 oktober 2019

=======================================================================

Nieta is very sweet, kind, patient, honest, trustworthy and above all a great cook, she is so passionate about her work, takes care of the kids as her own ensures they are in their best behaviour & looks! Almost never unexpected shut down, very well planned holidays & communications. We are so glad that we found you for our daughter.

Valentina ……23 september 2019

========================================================================

Vanaf de eerste dag dat we bij Nieta thuis over de drempel stapten hadden we het gevoel een tweede thuis voor onze dochter te hebben gevonden. De volledig op kinderen ingerichte en toegeruste woonkamer, slaapvertrek en achtertuin met fijne en veilige speeltoestellen onderstrepen Nieta’s zorgzame en warme karakter. Nieta is zeer bekwaam en professioneel als het aankomt op de zorg (op maat) voor de kinderen. Met een strak eet-, slaap- en speelritme biedt ze onze dochter de structuur die ze nodig heeft. Onze dochter bouwt van jongs af aan in haar opvoeding een normen- en waardensysteem op en krijgt ook de nodige respect en fatsoensregels mee op de opvang, waar we heel blij mee zijn!

Nieta kookt daarnaast heerlijke, gezonde en gevarieerde maaltijden voor de kinderen (die de kinderen en heel soms ook de ouders, met veel smaak opeten) en helpt en begeleid ze uitstekend bij de ontwikkeling in de fijne en grove motoriek in hun eerste levensjaren. Onze dochter komt regelmatig thuis met een mooi werkje passend bij het thema van de maand. Verjaardagen worden uitgebreid gevierd met een verjaardagsmuts, zelfgebakken taart, slingers, liedjes en cadeautjes. Ook is Nieta flexibel, wat uitkomst biedt in een gezin met ondernemers. Ik kan niet anders zeggen meer dan tevreden te zijn met Nieta en de toegewijde en liefdevolle zorg die onze dochter van haar ontvangen mag.

Shivani- …2 september 2019

=============================================================================

Vanaf het moment dat we onze schoenen in de gang uitdeden en de vrolijke, kindvriendelijke ingerichte woonkamer binnenkwamen, wisten we eigenlijk al dat het goed zat. Nieta is vrolijk, ervaren warm iemand met normen en waarden en dit geeft ze ook mee aan de kinderen. Onze zoon zat eerst op de opvang, maar kon daar moeilijk aarden. Nu komt hij vrolijk thuis met werkjes, die ze hebben gemaakt. Thema’s komen aan bod  en doen alle soorten leuke dingen. Als kerst op de taart kookt ze ook nog eens heerlijk., tevens mogen we gelukkig af en toe van haar kookkunsten proeven.  Rani’s Speelhuis is een echte aanrader als je het ons vraagt. 

Lous ….31 mei 2018

=============================================================================

Nieta, is een hele zorgzame dame, waar wij onze 3 kinderen met een gerust hart achterlaten. Elke dag knutselen, spelen, bewegen en rust in een vaste dag-structuur, met de broodnodige regels. Altijd actief en niets lijkt haar te veel. De kinderen genieten er altijd van om bij Nieta te zijn en laten trots hun kunstwerkjes zien. Nieta kookt altijd een uitgebreid en gezond , vaak Surinaams, hindoestaans maaltijd / lunch, waardoor ze thuis nog iets kleins eten vóór het slapen. Dit vinden wij erg prettig.  Nieta is erg secuur en vergeet nooit wat, ook wast ze zelf  de vies geworden kleertjes en krijg je de volgende keer weer zelf mee. Wat een service 🙂  Nieta is een aanrader. 

Linda..31 mei 2018

=============================================================================

Nieta is een liefdevolle tante voor mijn zoontje. Zij verzorgd hem met liefde en zorgt dat hij niks te kort komt. Van eten, zorg tot liefde. Creativiteit is ze er in overvloed en komt mijn zoon met mooie kunstwerkjes thuis. Ik laat mijn kind met een heel gerust hart achter bij Nieta. Zij is erg flexibel en wijzigingen bespreken met haar is vaak geen enkel probleem. Dank je wel Nieta voor de liefdevolle zorg voor alle kindjes,

Tamara…. 15 mei 2018 

==============================================================================

Nieta is een ontzettend lieve gastouder. Mijn dochter Marjolein gaat altijd met veel plezier naar Nieta toe.  Ze speelt elke dag met haar buiten,  wordt gestimuleerd om creatief te zijn met knutselen en tekenen en om leuk te spelen met de andere kindjes. Nieta doet veel moeite om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Op verjaardagen hangen er slingers en wordt gezongen; de kinderen krijgen een kadootje en gebak, een verjaardagscake  of pannekoekjes. Nieta kookt lekker en gezond, mijn dochter is dol op het eten van Nieta en eet mede daardoor bijna alles. Ik laat mijn dochter met een heel goed bij Nieta achter en vind het jammer dat onze tijd er al bijna weer op zit. Dit jaar gaat Marjolein naar school. Ik denk dat we Nieta allebei heel erg gaan missen. Ik hoop dat we nog eens langs mogen komen.

Renske ….   12-februari 2018

===============================================================================

Jacob, kwam vanaf 3 maanden tot en met zijn 2e jaar in het warme en gezellige huis van Nieta. Eerst 1 dag en later 2 dagen per week. Nieta gaf Jacob als baby alle aandacht en geborgenheid die hij nodig had. Zodra hij de eerste hapjes vaste voeding at, leerde hij bij Nieta allerlei exotische smaken kennen en waarderen. Nieta biedt de kinderen van verschillende leeftijd ongelofelijk veel speelgoed, liedjes en uitstapjes buiten de deur aan. Heel fijn hoe Nieta Jacob zijn ontwikkeling volgde en hierop aansloot. Wij hebben vanwege onze verhuizing afscheid genomen en kijken met een heel goed gevoel terug op de opvang van Jacob bij Nieta.

Fieke …. februari 2018

============================================================================

Hoi Nieta,

Als je als mama ( en natuurlijk papa ) weer gaat werken na je bevalling is je kleintje vaak nog maar heel klein. Isla was 13 weken toen ze voor het eerst naar Nieta ging. Wat was dat spannend zeg ! Vanaf de eerste dag ging ze met een lach naar Nieta en haalden we haar weer op met een lach. Onze ervaring met Nieta is als  een warm bad, we brachten onze dochter graag naar haar toe. Helaas moesten we door onze verhuizing op zoek gaan naar een andere gastouder, en ik hoop dat zij haar met net zoveel liefde ontvangt. Je bent super lieve Nieta. !

Groetjes Jordy en Nienke en een dikke kus van Isla. ……..  2 november 2016

============================================================================

I could not have asked for a better day care than Rani’s Speelhuis. Nieta goes above and beyond to take care of her kids. She has so much patience and is whole -hearted and kind. Every morning my son has to go daycare he gives me a kiss and waves goodbye because he ’s so exited to go to Nieta. I also love that he gets healthy warm meals and even smoothies ! Nieta is amazing and I recommend her to everyone !!

 Shaira ….17 september 2015

=============================================================================

Lieve Nieta,
Heel veel dank voor de goede opvang van onze kinderen. En ook voor de mooie werkstukjes die wij zo vaak kregen. Het ga je goed.

Bart en Tessa

=============================================================================

Mijn zoon heeft vanaf het begin dat hij naar de opvang gaat, het heel naar zijn zin bij Nieta. Hij is altijd erg blij en enthousiast om in de ochtend naar Nieta te gaan en heeft ook eigenlijk geen moeite gehad om daar te blijven, wanneer wij hem brengen. Nieta doet heel erg haar best om de kinderen naar de zin te maken en er een vrolijke dag van te maken. Zo maakte altijd knutsel werken met de kinderen en verzint meestal een thema die ze koppelt aan de activiteiten. Ze besteedt veel aandacht aan de kinderen en waar wij ook blij mee zijn is dat ze veel aandacht heeft voor het eten. Ze kookt altijd warm voor de kinderen en heel divers. Daardoor leren de kinderen al hoe verschillende eten kennen. Als mijn zoon langer moet blijven is dat eigenlijk nooit een probleem. Zelf op het laatste kunnen wij haar dat nog vragen.  Nieta is erg flexibel. 

Mo….. 

==============================================================================

Niets dan lof over Nieta als gastouder! Ik zou ieder haar aanbevelen. Zij gaat namelijk verder dan waar de meeste gastouders stoppen. Alles draait om de kindjes; zij hebben alle ruimte om vrij te kunnen bewegen, compleet met (educatief) speelgoed en een ruime tuin. Daarnaast maakt Nieta overheerlijke, gezonde en verse maaltijden wat het eten tot een feest maakt (zelfs voor de moeilijke eters). Nieta vindt daarnaast ook nog tijd om een knutselwerkje te maken. Kortom, je zult geen spijt krijgen met de keuze voor Rani’s speelhuis.

Janine

==============================================================================

Ik vond het best moeilijk om mijn kleinen jongen van toen een jaar naar een opvang te brengen. Het is toch best gek en eng allemaal maar ik weet nu dat alle negatieve gedachten NIET nodig zijn, want Nieta is de beste gastouder die er is! Alle kindjes staan bij haar op nr. 1 en ze geeft ze alle aandacht en liefde die zij nodig hebben! Naast aandacht en liefde krijgen ze normen en waarde mee en knutselen ze veel en waar mijn jongen vooral gek op was waren haar verse maaltijden die zij elke dag bereidt en mijn kleine jongen was gek op eten! Ze is heel flexibel wat ik zeer op prijs stelde vanwege mijn werk. Dus zoek je een leuke en betrouwbare oppas waar je je kind met een gerust hart kan achterlaten zou ik zeker Nieta aanraden!

Mireille

=============================================================================

Nieta is een gouden vrouw.
Mijn zoon Ot is bij haar geweest vanaf het moment dat hij 10 maanden was en nu is hij net vertrokken omdat hij 4 jaar is geworden en wij net verhuisd zijn. Ook onze dochter heeft vanaf 4 maanden bij Nieta gezeten en we zijn altijd heel tevreden geweest.
Elke dag reed ik met liefde op en neer van Amsterdam-Oost naar Diemen, want een betrouwbare en fijne gastouder vond ik meer waard dan een opvang om de hoek. Bovendien was Nieta goedkoper en flexibeler dan een reguliere opvang. Ook de kleinschaligheid sprak ons aan.

Nieta heeft haar woonkamer volledig ingericht op de kinderen en heeft heel veel speelgoed wat ze telkens aanpast, zodat alle kinderen steeds een uitdaging vinden. Haar huis is heel schoon en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Nieta is oplettend en heeft goed door hoe het met het kind gaat. Dankzij haar opleiding tot kleuterleidster heeft Nieta echt een meerwaarde boven een reguliere gastouder en heeft ze ook een pedagogische benadering.

Nieta bedankt voor de mooie jaren!

Maartje … 2014

=============================================================================

Lieve Nieta,

Dank je dat het zo gezellig was bij jou! IK (Douwe) ben heel trots op de dingen die ik met jou gemaakt heb en de lekkere koekjes die we voor mama en papa gebakken hebben. We zouden het leuk vinden als we nog een keer mogen komen! Ik (Tjalle) vind het vooral fijn dat je zo lief hebt geknuffeld en leuke liedjes hebt gezongen.

De andere kindjes die bij jou komen zijn bofkonten, hoor!
Kus van Douwe en Tjalle

==============================================================================

Nieta heeft 3 en een half jaar voor onze zoon geword als gastouder. Vanaf het eerste moment dat ik haar ontmoette was er meteen een heel goed gevoel. In het kennismakingsgesprek kwam al heel snel naar voren dat Nieta een helder beleid heeft en een duidelijke daginvulling voor de kinderen. Niet heeft oog voor de individuele behoefte van de kinderen zowel lichamelijk als emotioneel. Ze houdt de ontwikkeling van de kinderen nauwlettend in de gaten en bij het ophalen van de kinderen worden de ouders uitgvoerig ingelicht over wat de kinderen hebben gedaan, gegeten en wat haar verder al dan niet is opgevallen. Niet houdt rekening met speciale wensen en behoeftes wat betreft voeding en zij kookt elke dag vers eten voor de kinderen. Doordat ze met creatieve thema’s werkt stimuleert ze kinderen op een prettige manier nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Nieta is erg flexibel en probeert altijd een oplossing te bedenken als ouders onverwachts een dag extra opvang nodig hebben. Ze is ontzettend hulpvaardig en betrokken. Onze zoon heeft een fantastische tijd gehad bij haar en wij als ouders hebben zonder enige twijfel de zorg van ons kind aan haar toevertrouwd!

Christine

============================================================================

Lieve Nieta,

Hierbij willen we je hartelijk danken voor de goede zorgen voor onze kinderen Ot (4) en Mina (1,5) de afgelopen jaren. We zijn bij jou begonnen toen je net als gastouder startte en onze oudste zoon 10 maanden was.

Voor mij was het altijd zo dat ik niet meer aan de kinderen dacht zodra ik ze bij jou had afgeleverd en naar mijn wek ging. Dat kon alleen doordat ik volledig overtuigd was van het feit dat we bij veilig en in goede handen waren. Ze hebben bij jou een hele goede tijd gehad.

Ik had het er graag voor over om dagelijks vanuit Amsterdam-Oost naar jou te rijden met de auto. Je bent een gouden vrouw die alles voor de kinderen over heeft en dat was voor ons absoluut meer waard dan een opvang om de hoek.

Andere voordelen voor ons aan opvang bij jou waren:
je hebt door je opleiding als kleuterleidster een pedagogische aanpak
opvang bij jou is goedkoper dan elders
je hebt je woonkamer en tuin volledig ingericht op de kinderen
de kinderen hebben heel veel keuze uit heel veel speelgoed en dit stem je voortdurend op hun ontwikkelingen af; je bedenkt voortdurend iets nieuws waardoor het voor hen spannend blijft.
opvang bij jou is kleinschalig en er is daardoor veel aandacht voor de kinderen
je hebt geen man of eigen kinderen en kan je volledig aan de gastkinderen wijden
je bent heel goed met baby’tjes, met onze kinderen voelden we gelijk dat er een klik was tussen jou en hen toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten
Ot gaat nu naar de kleuterschool en omdat we verhuist zijn, was er de noodzaak om voor de jongste andere opvang te kiezen.

Nieta, ik hoop dat we elkaar in de toekomst nog een zullen zien. De kinderen zijn zo vertrouwd met jou dat het wel even slikken is om nu echt afscheid te nemen. Het zou heel leuk zijn als je nog eens ziet hoe ze zich ontwikkelen. Als je deze brief aan andere ouders wilt laten lezen vinden we dat prima.
Nieta; het ga je goed,
Hartelijke groeten van
Maartje en Jillis

=============================================================================

Toen wij na de eerste kennismaking bij Nieta weggingen, zeiden we buiten meteen tegen elkaar: “dit voelt goed!”. En nog steeds zijn we hartstikke blij met Nieta. Als we onze dochter brengen, begint ze meteen breeduit naar Nieta te lachen. Ze heeft het ontzettend naar haar zin. Nieta is geweldig met de kindjes, ze knuffelt ze, ze is schoon op ze, ze houdt van ze alsof het haar eigen kinderen zijn. Dat Nieta twee dagen per week voor onze dochter zorgt geeft een heel rustig gevoel.

Ivonne en Edgar

=============================================================================

Al bijna 4 jaar brengen wij onze kinderen met een heel goed gevoel naar Nieta. Elke keer weer wordt er heerlijk voor ze gekookt en komen er meerdere knutselwerkjes mee naar huis. Gedurende het jaar werkt Nieta met verschillende thema’s. Hierbij onderneemt zij diverse activiteiten en wordt de thematafel aangepast.
Nieta komt haar afspraken goed na en haar administratie is altijd goed op orde. Wat belangrijker voor ons is is dat wij onze kinderen met een goed gevoel bij haar achterlaten. Wetende dat er goed voor ze gezorgd wordt!

Pauline en Eric