De zomer is begonnen, maar activiteiten in mijn gastouderopvang “Rani’s Speelhuis” gaan gewoon door. Vakantie of geen vakantie, bedrijvigheid alom in het speelhuis. De afgelopen weken is het kwik flink gestegen en mooie dagen houden aan. Het zwembadje heb ik in de tuin geplaatst en daar hebben de kinderen flink gebruik van gemaakt. Zie bijgaande foto’s  van het badje.

 

En…met deze mooie zomerdagen ook de gelegenheid om de tuin op te pimpen. !!

zomer tafereel 2018

PS.   * Met 4 jaar gaan de kinderen naar de basis school en verlaten Rani’s Speelhuis. Rani’s Speelhuis  heeft indien plaats beschikbaar — ruimte/ plek voor 2 kinderen  vanaf  0 tot 4 jaar.  ECHTER, wees er snel bij, in verband met mijn rooster / planning / wachtlijstVoor meer informatie mail aub naar n.nandram@outlook.com of bel op werkdagen * Ma- Di- Do en Vr.  tussen 11:00- 13:00 uur !!  06- 58763487