Pasen is ontstaan uit het jodendom. Pasen wordt gevierd op de eerste zondag na de eerst volle maan in de lente. Echter, we zijn binnen Rani’s Speelhuis alvast begonnen met het optuigen en versieren van de Paasboom. En ik heb ook nog een paasontbijt gezellig samen met de kindertjes ( doen we elk jaar ) gehad. ( zie bijgaand de foto’s ) Vinden ze altijd een groot gebeuren. Ze kijken hun ogen uit. Tevens hebben we een jarige in ons midden gehad. Ook daar heb ik de nodige aandacht aan besteed en gegeven. Even stond hij in het middelpunt; de jarige. En traditioneel bak ik altijd een taart voor de jarige. ( zie bijgaand de foto )

Leesvoer voor de kindertjes,” KIEKEBOE, Dag Konijn” !
Eerst was ik een ei, en nu ben ik een kuiken. En straks word ik een hele grote Kip.
Alle eitjes gekleurd. De paas-knutseltjes van de kindertjes erbij gedaan.
De verklede AAP en BEER in hun paaskostuum, ook helemaal weer van de partij.
HHhhmmm… lekker hoor !!
‘”Uhumm, is dit wel eetbaar?” Een bedenkelijk gezicht van de jarige 🙂
” Oh dat wordt smullen” De jarige is heel even voorzitter van het ontbijt.
” IS dit echt alles? Komt er meer op tafel, Nieta ” ?
Paas brunch op 14 april 2022 hhhmmmm.. weer lekkurr .
Een Paas knutselwerkje van de kindertjes.