Hoor de wind waait door de bomen. Geruisloos , heel stilletjes, zal Sinterklaas dit jaar langs Rani’s Speelhuis lopen. Slechts heel even ( normaliter blijft de lieve Sint uren in Rani’s Speelhuis )  zal de Sint en zijn assistenten van zich laten horen. Een aangepast Sinterklaasfeest wordt het dit jaar. Zoals elk jaar krijgen de kindjes leuke mooie cadeautjes van de Sint.  Wat wel opvalt is een ongeopend cadeautje dat zal achterblijven, omdat 1 van de kindjes niet aanwezig kan zijn om dit mooie jaarlijks terugkerend kinderfeest te mogen beleven en zijn cadeautje in ontvangst te nemen. Echter, hij zal altijd in gedachten blijven bij mij en Rani’s Speelhuis.

Samen met en voor de kinderen hierbij  een kleine impressie van de Sinterklaassfeer ( in ongedwongen pose ) klaar voor de intocht…door Rani’s Speelhuis. Alleen het paard moet nog van stal gehaald worden. :-))