Elk jaar speelt het weer in de hoofden en harten van vele inwoners in ons koudkikker landje – Nederland, namelijk de komende viering van de goed heiligman ” Sint. Nicolaas “. Inmiddels weten we dat de komst van Sint Nicolaas ( Klaas voor intimi ) en zijn ondersteuningsteam, echt niet juichend worden opgewacht met wierook en vredestakken. En dat al een paar jaar op rij, in dit vrije land. Het is heel lang geleden, nooit een  kinderfeest geweest, maar een uiting van dankbaarheid aan die goede herder ( Bisschop Myra genaamd, die 300 jaar na Christus leefde ) die ooit in een ver verleden, armen, zieken en wezens onder zijn hoede nam en voorzag van de middelen die ze nodig hadden om te overleven. Al was het maar voor één dag !! In het westen is dit fenomeen uitgegroeid tot een waar jaarlijks ( commercieel ) festijn. De adrenaline , de opwinding bij de kinderen stijgt tot ongekende hoogtes.. Ook Rani’s Speelhuis zal dit evenement deze maand weer met beide handen grijpen, om  ook dit jaar weer, de harten van de kinderen te vullen met verwondering en blijdschap. Want feit blijft, het is een kinderfeest !

Rani’s Speelhuis is een kleurrijke gastouder opvang, waar respect, diversiteit, maar vooral een plek is, waar uw kind, kind mag zijn. Let wel, dit gebeurd sinds jaar en dag. Een kinderfeest waar lekkernij, cadeaus en Sinterklaas-muziek de rest van de pakjesavond bepalen..  En wat Piet, Pieter, Peter, Ptjor, Pedro.. betreft?? Ach, die is er voor de kinderen. Hij doet z’n ding…!!

Sint pic 1